Thuisblijven: het beste er van maken

Geplaatst in: Nieuws | 0

Het coronavirus kluistert ons nog steeds aan huis. En hoe lang dat zal duren is onduidelijk. Menigeen probeert er het beste van te maken, zoals Hermes. Drie weken geleden bestelde hij een Doe-het-zelf-pakket waarmee hij een fraaie boog maakte. Ondertussen heeft hij zelf ook al pijlen gemaakt en zijn broer aangestoken met het bogenmaken-virus. Hieronder Hermes zelf aan het woord:

“Beste Jan,
Bijgevoegd een aantal afbeeldingen. De pijlen met blauwe veer heb ik gisteren gemaakt met gekochte onderdelen. De carbonpijlen heb ik  van mijn oudere broer gekregen nadat hij zelf een kruisboog kocht naar aanleiding van het schieten met mijn boog. Ook mijn jongere broertje is na het schieten geïnspireerd geraakt en is nu bezig met het maken van zijn eigen boog. Die boog is ook van essen gemaakt en krijgt een mahonie verdikking bij het handvat. Leuk om te zien hoe een interesse van mij nu ook mijn broers bezig houdt.
Fijn paasweekend. Mvg,
Hermes”

Lekker buiten schieten in de zon. (Hopelijk gaat dat goed met die kassen op de achtergrond!!)